Lagervagnar/begagnat

Vi försöker alltid ha några av våra mest eftertraktade modeller på lager för att kunna ge snabba leveranser av std-vagnar. Man kan även göra mindre tillval på dem för att de bättre skall passa dina behov. Besök vår butik på Blocket (se till höger) för att se exempel på vagnar som vi har för omgående leverans.

Söker du högkvalitativa, begagnade Norrlandsvagnar till bra priser så har du kommit rätt! Ett bevis på att marknadsledaren är ett bättre val i längden. Tack vare vårt stora kontaktnät har vi koll på och kan lotsa dig till rätt val på begagnatmarknaden beroende på dina funktions- och prismässiga behov och önskemål.100 % kvalitetssäkrade vagnar

Likt vår höga kvalitetskontroll på nya vagnar är självklart varje begagnad vagn noga genomgången och servad av vår kunniga personal. Och behöver du anpassningar/ombyggnationer så hjälper vi dig med det. Kolla in alla begagnade vagnar i vår webbshop på Blocket (se till höger) samt ta en titt på vår Facebooksida där vi ibland lägger ut begagnade vagnar. Gilla vår Facebook-sida så får du info direkt när en begagnad vagn läggs ut där – då de oftast är sålda inom några dagar från det att vagnen har kommit till Bygdsiljum och blivit besiktigad.