Därför Norrlandsvagnar

20 000 skäl att välja Originalet

När vi lanserade den första Norrlandsvagnen 1961 var vi först på vår marknad. Idag efter fem seklers ständig utveckling har mer än 20 000 vagnar rullat ut från vår fabrik, långt fler än någon annan tillverkat och sålt. Det är vi naturligtvis oerhört stolta över.

Unika anpassningsmöjligheter

Men framgång förpliktar. Vi har aldrig lutat oss tillbaka, utan tvärtom hela tiden jobbat för att skapa nya och ännu tydligare kundfördelar. Maximal flexibilitet är en sådan sak där exempelvis vår regelfria väggkonstruktion med sandwichelement ger obegränsade valmöjligheter för dörr- och fönsterplaceringar. Liksom vårt stora utbud av olika funktioner och tillbehör.

Norrländsk kvalitet – alltid med välvt och högt i tak

Samtidigt finns det saker som vi aldrig vikit en tum från. Till exempel vårt envisa kvalitetstänkande. Det är bland annat därför som alla våra vagnar har det karakteristiska ”runda”, välvda taket vilket både optimerar avrinningen och maximerar takhöjden. Att vi dessutom har högt i tak i själva företaget är en ytterligare framgångsfaktor. All vår personal är lika mycket kvalitets- och produktutvecklare, alla med samma fokus – att fortsätta göra marknadens bästa vagnar!

Kvalitetscertifierade enligt ISO 9001

Jaja, att ”vi gör marknadens bästa vagnar” kan alla vagnstillverkare säga. Men, vi på Norrlandsvagnar kan säga det och faktiskt mena det. Vi är enda svenska vagnstillverkaren av arbetsvagnar som är certifierade i kvalitet enligt ISO 9001. Något som vi är stolta över och som borgar för att er Norrlandsvagn kommer hålla förväntad kvalitet.

cert uccert iso

 

Fyra skäl

1.

Originalet

Vi var först på marknaden. Något vi förvaltar genom att hela tiden utveckla nya fördelar.

2.

Flexibiliteten

Tack vare bl a unik väggkonstruktion, stort funktions- och tillbehörsutbud kan vi skräddarsy din vagn.

3.

Kvaliteten

Något som vi aldrig tummar på. Ett av bevisen är vår kvalitetscertifiering ISO 9001.

4.

Mest sålda någonsin

Mer än 19 000 nöjda kunder har knappast fel. Så många vagnar har vi tillverkat sedan starten 1961.
 

Så tycker våra kunder

 
Kontakta ossBesök oss på FacebookBesök oss på TwitterBesök oss på Google PlusBesök oss på YoutubeBesök oss på LinkedIn