Arbetsvagnar

Arbetsvagnar används där personalen åker direkt ut till arbetsplatsen och där byter om till arbetskläder. Arbetsvagnen har en ljus och tålig interiör som känns varm och ombonad. Man kan starta sin arbetsdag här och byta om till arbetskläder, där man kan förvara sina kläder i ett låsbart skåp. När det är dags för rast så kan kläder/handskar/skor torkas/värmas i torkskåp/skovärmare (tillbehör) under rasten. Det finns tvättställ med varmt och kallt vatten så att man kan fräscha till sig vid behov samt även dusch (tillbehör). Köksdelen kan utrustas med kylskåp, mikro, värmeskåp (gas/el), spis/häll, fläkt mm – vilket gör rastvagnen till en plats för att hämta ny kraft på rasterna. Matbordet dubblerar även som en mötesplats och kan ha anslagstavlor och whiteboard (tillval).

Arbetsvagnar används ofta på byggarbetsplatser, av uthyrningsföretag, i skogen och vid väg- och anläggningsarbeten. Arbetsvagnarna är anpassade för 4 upp till 8 personer och kan utrustas med både toalett och förrådsrum samt olika typer av värmesystem så som kombinationer av el/gas/diesel.

Vi bygger din arbetsvagn exakt som du vill ha den, och tillbehörslistan är mycket lång för att du skall få den byggd precis så som du vill ha den. Vår erfarenhet av att bygga vagnar sedan 1961 gör att vi har lösningar och erfarenheter som gör att du kan få en rullande arbetsplats som är gjord för att fungera i många år. Arbetsvagnars egenskaper är vår specialitet o alla våra vagnar byggs från grunden efter våra kunders önskemål.

Image Not Found..