Produktöversikt

Bostadsvagn

bostadsvagn

Bostadsvagn

Klicka på bilden för att läsa broschyren

En bostadsvagn används där personalen måste ligga borta på jobb hela eller delar av veckan. Komforten i bostadsvagnar är därför extra viktig så att vilan blir behaglig så att man vaknar riktigt utvilad. Vagnarna finns ofta långt från elnätet, och måste då kunna fungera självständigt. Därför finns det ofta (en del är tillval)

 

 

 

 

 

 

 

Att kunna sova i direkt anslutning till arbetsplatsen i en bostadsvagn – ofta långt från hemmet – är en form av livskvalitet som gör att man kan jobba effektivare och slippa pendlingen, och i stället vara ledig i längre sammanhängande perioder.

Bostadsvagnar finns i en mängd med planlösningar 235/245 breda upp till 9 meter långa – alla mått invändigt. Som alltid är takhöjden 235 cm i mitten på vagnen för att en härlig rymd och komfort i vagnen. Se nedan för exempel på hur planlösningarna kan se ut. Se dem som ett förslag som du sedan kan göra om efter dina behov. Behövs nya ritningar gör vi dem utan extra kostnad. Sedan tidigt 1960-tal så bygger vi alla vagnar från grunden – kundunika – och det enda viktiga för oss är att våra kunder får en vagn som är byggd precis efter kundens behov av bostadsvagn. Norrlandsvagnar är den enda svenska vagnstillverkaren av arbetsvagnar som är certifierade i kvalitet enligt ISO 9001.

 

Titta in