Duschvagnar

TD 1-40, duschvagn

En duschvagn kan användas både vid evenemang och arbetsplatser. Vi bygger fräscha lättstädade duschar som även kan kombineras med toaletter. Alla våra vagnar håller hög standard, god komfort, hygien och funktioner i toppklass. Vagnarna byggs normalt isolerade som våra övriga vagnar i sandwichlaminat med ett lager av plast både invändigt och utvändigt för att vara tåliga mot den invändiga fukten och lätta att hålla rena.

Duschvagnarna kan ha allt från 2 till 8 duschar. Duscharna kan ha egna rum eller vara gemensamma. Det finns bänk och klädkrok till varje dusch. Ventilationen görs med fläktar och uppvärmningen av utrymmen sker med vattenburen värme till element. Vi kan även bygga s.k. öppna duschvagnar som används på större evenemang med många duschande.

Anslutning för duschvagnens vatten, avlopp och el för vagnen görs i ett separat utrymme vilket både är praktiskt och minskar risken för åverkan. Vagnarna kan ha fast inkoppling för inkommande vatten och/eller vattentankar. Varmvattnet skapas vanligtvis via varmvattenberedare (el) eller gasvärmare. Anslutningarna gör vi efter ert val som kan vara 3/4″ för vatten och 110 mm för avlopp. Som standard har vi 16A trefas elanslutning.

Vi har sedan 60-talet byggt duschvagnar från grunden efter kundernas önskemål. Hör av er med era behov/idéer så tar vi fram en lösning för din duschvagn.