Toalettvagnar

En toalettvagn kan vara allt från ett komplett badrum med toalett, handfat och dusch till en stor vagn med 10 st toaletter med handfat som används på större evenemang och arbetsplatser. Toaletterna har normalt samma standard som våra övriga vagnar, med isolerade väggar/golv/tak, belysning och värme. Ytskiktet invändigt gör vi efter kundens önskemål och kan t ex vara plast, trän eller annat material för att vara lättstädat och hygieniskt. Toaletterna kan vara tank eller vattenspolande toalett samt ha urinoar/rännor. De största vagnar har ingångar från kortsidorna och en flexibel vägg som kan flyttas för att dimensionera antalet toaletter per ingång vilket kan vara praktiskt vid många engagemang.

Anslutningarna för vatten, avlopp och el görs i ett separat utrymme av praktiska skäl och skyddar det från åverkan. El-varmvattenberedare används för att göra varmvatten. Stand-alone lösningar finns även med vatten- och avloppstankar samt gasvärmare och elverk.

Norrlandsvagnar är den enda svenska vagnstillverkaren av arbetsvagnar som är certifierade i kvalitet enligt ISO 9001.
Vi har byggt toalettvagnar sedan 60-talet och har en lång erfarenhet som vi gärna utnyttjar tillsammans med dina önskemål om funktionalitet för hur din toalettvagn skall fungera.