Utställningsvagnar

En utställningsvagn används som förvaringsplats för utställningsmaterial under transport till och från utställningen, och väl på plats används vagnen som kontor, display och restaurangdel. Vi har tillverkat utställningsvagnar till bland annat SweLog, Indexator (vars vagn åker jorden runt – numera Rototilt) och Green Citizens.

Utställningsvagnen har oftast en väldigt tydlig företags/produktprofil med stripening eller är helt folierad med det budskap man vill få fram. En riktigt bra utställningsvagn är en viktig del för att vara väl förberedd för mässor och presentationer på fältet. Vagnen kan byggas med/utan chassi, på ram/lastväxlarram m m. Dörrar och sidor kan vikas uppåt eller åt sidan, och golv/trappor vikas fram. Inredningen kan göra i olika material för att få det utseende/känsla man söker. Inte minst viktigt är det med förankringsmöjligheter för det material som man behöver ha med sig på utställningen. Vagnen kan vara gjord för att fungera med el eller utan (gas) och kan även utrustas med elverk. Köksbar, med rejält kylskåp för mat förekommer ofta och större TV-apparater eller projektorer för att visa ett rörligt budskap. Det kan även vara praktiskt med ett förråd och en toalett för att snabbt kunna vara åter på plats i montern.

Vagnen kan var allt från 3 – 9 m lång och max 245 cm bred – allt invändigt. Kom med din idé om utställningsvagn så återkommer vi med ett förslag på hur det kan se ut.